Március 16-tól online órák a Yogayoga Budapestnél

Nem mindig tudod kontrollálni, mi történik kint. De mindig kontrollálhatod, mi történik belül.” Wayne Dyer

A COVID-19, másnéven koronavírus körül kialakult helyzetre válaszul, határozatlan időre felfüggesztettük a kontakt órákat a Yogayoga Budapestnél.

De semmiképp sem szeretném, ha jógagyakorlás nélkül maradnál. Március 16-tól online jógaórákat kínálok. A következő lehetőségek közül választhatsz:

  • hétköznap reggel 8:30-9:00 között ingyenes napindító jóga
  • kedd és csütörtök este 17:30-18:00 között ingyenes napzáró meditáció
  • hétfő 19:00-20:30 interaktív jógaóra
  • szerda 9:00-10:30 interaktív jógaóra
  • hétfő 16:15-17:15 interaktív jógaóra 12-18 éveseknek

Fontosnak tartom, hogy ebben a rengeteg változással járó, otthonhoz kötött időszakban ne maradj mozgás nélkül, kapcsolódni tudj másokkal, legyen a napodnak szerkezete, legyen eleje és vége. Ezért hétköznapokon reggel és este 15 perces ingyenes jóga- és meditációs órákat tartok. Nyitottak mindenki számára!

Emellett nagyon szeretném, ha tudnád folytatni a rendszeres jógaóráidat. Hetente kétszer, hétfő este és szerda reggel teljes 90 perces interaktív jógaórákat tartok a képernyőn keresztül. Ezeken az órákon 15 főben maximalizáltam a létszámot. Sőt, olyan alkalmazást választottam, aminek segítségével láthatlak, és bár érintésen keresztül nem tudlak segíteni, gyakorlásodhoz tudom igazítani az instrukciókat.

Végül folytatódnak a jógaórák a 12-18 éveseknek is a képernyő előtt hétfő délutánonként. Kik, ha nem a kamaszok tudnának a legkönnyebben alkalmazkodni a digitális környezethez! Persze a mozgásra is borzasztó nagy szükségük van.

Várlak továbbra is nagy szeretettel a jógaórákon!

Az interaktív órákra itt tudsz bejelentkezni. Az ingyenes órákkal kapcsolatban, további információkért, kérdéseddel írj az címre!