petra57
"A szülésre ne felejtsd el magaddal hozni a humorod."
Ina May Gaskin

KISMAMA JÓGA

Átmozgató jóga és relaxáció kismamáknak, szülésre való felkészítés

Először is gratulálok ehhez a csodálatos utazáshoz, aminek részese vagy!

Szeretném felajánlani neked a kismama jóga foglalkozásokat, amiket a terhesség 12. hete után tudsz elkezdeni. A jógaórákon dinamikus, átmozgató gyakorlatsorokat végzünk, légzési technikákat tanulunk, felkészülünk a szülésre, és természetesen relaxálunk. Ha nyitottak vagytok rá, pár alkalmat szentelünk partnereddel közösen is a szülésre való felkészítésre. A foglalkozásokat 5-10 alkalmas blokkokban javaslom elvégezni.

Kislányom Hollandiában, az otthonszülés hazájában született. Várandóságom alatt vettem részt az angliai Birthlight központ terhesjóga képzésén Francoise Barbira Freedman vezetésével. Tökéletes időzítés volt. Csodálatos volt megértenem, hogy nekünk, várandós anyukáknak mire van szükségünk a terhesség különböző szakaszaiban. Hogy mitől lesz a születés egy természetes és nem ártó élmény. Hogy hogyan lélegezzünk ki egy új életet.

Mindezek fontosak a szülés utáni időszakban is, amikor lezárjuk a terhesség időszakát és úgy folytatjuk életünket, mint egy elégedett anya és nő. Ezt a szellemiséget képviselem a kismama jóga foglalkozásokon.

Minden terhesség más. Így sajátos kéréseidre külön figyelni fogok az órákon.

Jelenleg csak egyéni foglalkozásokat tartok. Ha érdekelnek a részletek, kérlek írj: