petra57
"Egészséges lélek egészséges testben: ez rövid, de teljes foglalatja az ember földi boldogságának." John Locke, filozófus, orvos

HEALTH COACHING

Health Coaching - a szellemi, testi és lelki egészség eléréséért és megőrzéséért


A Health Coaching egy olyan támogató folyamat, amelynek célja a szellemi, testi és lelki egészség megteremtése, megőrzése és megelőző jellegű védelme.

A Health Coach-ként személyre szabott ösztönzés révén segítelek a lehető legjobb életminőség elérésében. Noha az aktuális témák nagymértékben változhatnak, a Health Coaching foglalkozások egy dolog körül forognak: segítenek megvalósítani egyedi egészségügyi céljaidat. Ez jelentheti többek között a testmozgás és a fizikai aktivitás napi rutinba illesztését, a fogyást, a jobb stresszkezelést, az egészséges táplálkozást, az immunrendszer megfelelő támogatását. Elsajátítod azokat a készségeket, módszereket, amelyekkel támogatás nélkül is, hosszú távon fenn tudod tartani a kívánt egészségszintet.

A folyamat során Coach-ként az első perctől kezdve támogatlak kérdésekkel, aktív figyeléssel és háttér-információk nyújtásával. A változás elérése érdekében javaslom a 10 alkalomból álló folyamatot, amelynek során 1-2 hetente találkozunk és 60 percig dolgozunk együtt. Egy 10 alkalomból álló folyamat ezáltal kb. 4 hónapig tart. Előzetes egyeztetés és szakmai megfontolások alapján lehetőség van rövidebb és hosszabb folyamatokra is. Zárás után tovább kísérlek három rövidebb utókövető alkalom keretében. További részletekről szívesen nyújtok információt.

Kocsis Viki vagyok, nemzetközi képesítésű Health Coach, a Freestyle Consulting Health Coach Központjának alapítója, Magyarország első átfogó Health Coach Képzésének vezetője.

RÓLUNK ÍRTÁK

"A legjobb pillanatban talált meg a Health Coaching lehetőség. Éppen kezdtem kifogyni a “saját” megoldásokból, amikor beindult a közös folyamatunk Kocsis Viki Health Coach-csal. Az ő szakmai támogatása, objektív tükre és holisztikus szemlélete nagyon sokat segített számomra egészségügyi céljaim elérésében. A célom nem a megvalósítás maga, hanem az odavezető, reálisan kivitelezhető terv megalkotása, kipróbálása, az akadályozó tényezők azonosítása és kiiktatása.
Viki segített motiváltnak maradni a folyamat során és élvezni magát a közös munkát is. Viki komplex egészként kezeli az egészséget, mint témakört és szerintem ez hiánypótló, és - így a pandémia közepén - persze nagyon aktuális is. Sokat tanultam magamról, az engem érintő kérdések szakmai hátteréről, valamint eszközöket/tudást is kaptam a folyamat során ahhoz, hogy tartani tudjam az irányt később is, önmagam.
Az, hogy elkezdjünk így gondolkodni magunkról, az egészségünkről, 40 fölött szerintem kötelező! Addig érdemes elkezdeni, amíg még minden nagyjából jól működik. Az egészséges életmódnak nagyon nagy szerepe van a későbbi megelőzésben és az egészség megőrzésben. Én ezért is kezdtem bele.
"
Kreiter Éva, Dreher Sörgyárak, HR igazgató

IDŐPONT és HELYSZÍN
személyes egyeztetés alapján

ÁR
Az első, bemutatkozó, ismerkedő beszélgetés ingyenes.
60 perces coaching alkalom ára: 20.000 Ft

Szeretettel várlak egy indító coaching beszélgetésre! Kérdéseiddel fordulj hozzám bizalommal: !