petra54
"Nem az a kérdés, hogy mennyire mélyre hajolsz, hanem hogyan hajolsz mélyre."
Ida Rolf

EGYÉNI JÓGA ÉS MINDFULNESS

Magánórák a testi és lelki egyensúly eléréséhez

Az életünk során folyamatosan interakcióban vagyunk környezetünkkel, a világgal. Különösen fontos, hogyan fordulunk a körülöttünk lévőkhöz, az interakciók milyen hatást keltenek. Ennek megértése, formálása mindenki számára elengedhetetlen.

Másfél évtized tanácsadói munkám során megtapasztaltam, hogy a fokozott stressz (feszültség, álmatlanság), munkahelyi konfliktusok, vagy akár az állandóan változó környezethez való alkalmazkodás szellemileg és fizikailag is leterhelnek minket. Két évtizednyi jógázás, mindfulness meditáció gyakorlás és oktatás – alátámasztva számos nyugati kutatási eredménnyel – bebizonyította, hogy ezek a rendszerek eredményesek a produktív lelkiállapot, a nyugalom elérésében, a kreativitás növelésében, a problémamegoldásban, a stratégiai döntésekben, vagy akár a rezíliencia (kitartás, megújulási képesség) fejlesztésében. Ennek eléréséhez mindenki számára léteznek egyszerű, személyre szabott eszközök; ezek megtalálása a célom.

Az egyéni foglalkozás neked szól, ha
- hatékonyan és rád mérten szeretnéd megtanulni és gyakorolni a jógát vagy elsajátítani a mindfulness eszközöket,
- szeretnéd a tanultakat a saját hétköznapi helyzeteidre lefordítani,
- szeretnél nagyobb lépésekben fejlődni,
- kényelmesebben érzed magad egyedül, mint egy csoportban,
- szeretnél akkor és ott gyakorolni, ahol neked a leginkább megfelelő.

Az egyéni foglalkozásokon először feltérképezzük az igényeidet. Majd készítünk egy közös tervet testtudatossági és ászana gyakorlatokkal, légzési technikákkal, vagy meditációval. A tervet végigvesszük, finomítjuk, begyakoroljuk, hogy utána nem csak papíron, hanem a testedben elraktározva is haza tud vinni magaddal.

Ajánlatom egy bevezető 5 alkalmas csomag. Ezek után igény szerint lehetőség nyílik rendszeres vagy alkalmi magánórákra is, vagy bekapcsolódhatsz a kiscsoportos foglalkozások valamelyikébe.

A magánóra csak rólad szól! A leghatékonyabb forma a változás megindításához, az önazonosság eléréséhez. Várlak szeretettel!

HELYSZÍN ÉS IDŐPONT
Megbeszélés szerint.

OKTATÓ:
Kocsis Viki jóga- és meditáció oktató

Kérdéseiddel, időpont-egyeztetés kapcsán fordulj hozzám bizalommal: !